Prosjekter på verkstedet:

Kran 1
Motor 2
Verksted 3
previous arrow
next arrow

Verksted

Ved vårt verksted utfører vi alle slags jobber på store og små fartøy. Våre dyktige fagfolk kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknikk. Vi ønsker å være en komplett leverandør av ombygging eller reparasjoner av små og mellomstore fartøyer. Alt fra små reparasjoner av skrog, overbygg eller utstyr til store ombygginger og renoveringer. Foruten våre egne fagfolk har vi et godt samarbeid med dyktige underleverandører.

      

Motor 1
Motor 2
Motor 3
previous arrow
next arrow

Motor

Hjertet i et fartøy er motoren. Svikter den kommer man ikke langt. Vi på Engelsviken slipp har fulgt motorutviklingen gjennom flere generasjoner, og våre mekanikere har fagbrev og kurskompetanse. Vi kan hjelpe deg med de fleste maskinproblemer, og gi gode råd om du skal kjøpe nytt. Vi utfører service på de fleste motormerker i markedet. Noen av våre leverandører:

Nogva er en tradisjonsrik norsk bedrift som importerer og tilpasser motorer til de fleste behov. Herfra forhandler vi Nanni, John Deere, Scania og Cummins marinemotorer, samt Nogvas engenproduserte gir og propellutstyr.

Universal Diesel AS er en stor leverandør av motorer og aggregater for industri og marine. Herfra forhandler vi Perkins båtmotorer og aggregater.

Skrog 1
Skrog 2
Skrog 3
previous arrow
next arrow

Skrog

På Engelsviken slipp utfører vi det meste innen vedlikehold, reparasjon og ombygging av skrog og overbygg. Vi har lang erfaring med maritim bruk av de fleste materialer av tre, plast og metall. Sammen med dyktige underleverandører kan vi tilby kompletter jobber med elektro, VVS, malearbeider og innredning.

Katamaran 1
Fiskebåt 2
Fritidsbåt 1
Arbeidsbåt 1
previous arrow
next arrow

Slipp

Vi har 3 slipper hvor vi kan ta båter opp til 100 fot og nedover. Våre slipper er tilgjengelige hele året, og vi kan utføre reparasjoner på det meste på skrog i jern, tre, aluminium og plast, samt akselhylse og propeller. Vi har også samarbeidsparnere som kan løfte båten din i stropper. Det er også mulig å leie slipp for å utføre vårpuss eller andre oppgaver. Vi leverer og har på lager det meste av det du trenger under oppholdet, som bunnstoff, zink, maling, tjæredrev, grunning, bek mm. Ta kontakt for bestilling av tid og dato.