Om oss

slippen_april2013-2

Om Engelsviken slipp AS

Engelsviken slipp AS er en tradisjonsrik familiebedrift som har bistått sjøfolk siden 1927. Vi utfører det meste innen vedlikehold og reparasjoner av fartøy inntil ca 100 fot med hovedvekt på yrkesbåter. Reparasjon eller ombygging av skrog og overbygg, overhaling og bytte av motor, montering og vedlikehold av hydraulikk og styringssystemer er noen av tjenestene vi leverer. Blant våre kunder finner du mange av fiskerne i Oslofjorden, passasjerbåter av ulik størrelse, og andre yrkesfartøy. Bedriften eies og drives i dag av brødrene Finn, Bertil og Morten Alexandersen. Brødrene Finn og Bertil er tredje generasjon Alexandersen på slippen, og med Morten Alexandersen er også fjerde generasjon representert.

Våre 10 ansatte har en bred erfaring i det meste som er ombord i et fartøy. Fra skrog og fremdrift til tekniske installasjoner og redningsutstyr. Om nødvendig engasjerer vi spesialkompetanse slik at vi kan være en totalleverandør. For våre kunder betyr det raskere reparasjoner og bedre økonomi. Vår lange erfaring og historie gjør at vi også har deler og kompetanse på mye eldre utstyr. Vi har også godkjenning for sertifisering av ulike typer fartøyer og utstyr.

Vår avdeling Flåteservice holder til i moderne lokaler rett på bryggekanten i Engelsviken. Her har vi salg, service og sertifisering av store og små redningsflåter og annet sikkerhetsutstyr, som brannvernutstyr, nødpeilesendere og radiotelefoni.